PDA

View Full Version : translate



Jo Ann Walter
08-20-2015, 08:31 PM
I'm in an alliance that speaks a different language than me, why can't it be translated?

ABDUL RAUF@5
02-04-2016, 04:50 PM
It's a same problem...dude..that happens to me also what can i do ....plzzzz help me...dude

ABDUL RAUF@5
02-04-2016, 04:56 PM
Iam in an alliance .some of the Alliance members speakes other languages...then i have clicked translate option but it was not translating...to English language...plzzz help me dude....as soon as possible...